Vierde editie The Hague City Walk gaat verder met de naam Urban Walk Den Haag

images
Op zaterdag 16 mei vindt de vierde editie van de Urban Walk Den Haag, voorheen bekend als The Hague City Walk, plaats. Tijdens deze unieke wandeltocht lopen wandelaars langs bekende Haagse highlights, maar worden ze ook verrast door de onontdekte pareltjes van de Hofstad. 

Urban Walk Den Haag 
Dit jaar kunnen de deelnemers kiezen uit twee wandelafstanden; 12 km en 20 km. De start- en finishlocatie zijn bij Bar-Restaurant Pavlov in de tuin van de Nieuwe Kerk. Voor het ophalen van het startbewijs kunnen de deelnemers dit jaar op zaterdagochtend terecht op de Universiteit Leiden in het centrum van Den Haag. Deelnemers ontvangen naast een startbewijs en verzorging onderweg ook een mooi aandenken na de finish. 

Urban Walk Series 
De Urban Walk Series is een reeks van vijf wandelevenementen in Breda, Den Haag, Haarlem, Groningen en Utrecht. Met deze wandeltochten verken je de mooiste plekken van Nederland te voet. Door de combinatie van sportiviteit, cultuur, architectuur en landschap kunnen de wandelaars onbezorgd genieten van al het moois wat de steden te bieden hebben. The Hague City Walk past uitstekend in het rijtje en heet daarom vanaf 2020 Urban Walk Den Haag. Het concept blijft hetzelfde.

We Are Walking 
Wandelen is de meest toegankelijke sport ter wereld. Het is de makkelijkste manier om te bewegen samen met familie en vrienden. Mensen van alle leeftijden kunnen hun eigen tempo en afstand bepalen en doordat je niet veel nodig hebt kun je op een laagdrempelige manier verschillende prachtige regio's (her)ontdekken. 
 
We Are Walking bundelt alle wandelevenementen van Golazo in Nederland. Het aanbod is zeer divers en bestaat uit Nature-, Urban- en Night Walks. Of je nu liever in de stad, de heuvels of de natuur wandelt. We Are Walking biedt voor ieder wat wils.

Inschrijven 
Inschrijven kan vanaf vandaag op deze pagina. Deelnemers kunnen op zaterdag 16 mei afhankelijk van de te wandelen afstand starten tussen 09.00 en 10.30 uur en hebben tot uiterlijk 17.00 uur de tijd om te finishen. Je kunt tijdens het inschrijven kiezen voor welke afstand en starttijd je kiest.