Verantwoord wandelen

Laatste update: 17 september 2020


Als organisatie houden wij de ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwlettend in de gaten en volgen de actuele updates en adviezen vanuit de gemeente op. Mochten wij n.a.v. hiervan extra maatregelen moeten nemen of genoodzaakt zijn het evenement af te gelasten, zullen wij dit kenbaar maken via onze officiële kanalen. Zonder verdere berichtgeving zien wij je graag op zaterdag 19 september op het Lange Voorhout.

Om het evenement soepel te laten verlopen en het risico op de verspreiding van het coronavirus te minimaliseren, worden er extra maatregelen getroffen. We vragen je om deze maatregelen goed door te lezen en na te leven.

  • Blijf thuis als je de afgelopen 24 uur een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
  • Kom niet eerder dan 15 minuten voor aanvang van jouw startwave op het evenemententerrein.
  • Houd in het start- en finishgebied en op het parcours 1,5 meter afstand. 
  • Houd op het parcours rekening met medeweggebruikers en andere deelnemers. Blijf ten alle tijden de 1,5 meter afstand houden.
  • Voorkom groepsvorming bij de start, op het parcours, in locaties en bij de finish. 
  • Neem de hygiënemaatregelen van het RIVM in acht en was / desinfecteer je handen zoveel mogelijk.

Lees hieronder de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Kijk dan even of je hem kunt vinden tussen onze praktische info of neem contact met ons op.

Goed voorbereid aan de start, lees hier alle informatie ter voorbereiding op je deelname. 

 

Veelgestelde vragen